modesta-banner

Uploader

 

 

Uploader : High Speed Hoogglansverzegeling

Een aanhoudende bescherming die je direct ziet, voelt en beleeft.

High Speed Hoogglansverzegeling ontwikkeld in de racesport speciaal voor de sportieve bestuurder in het dagelijks leven. Milieu-invloeden en sportief rijgedrag belasten het voertuig. Black Horse helpt u in een paar minuten aan een prachtige en opvallende Look en Feel van uw auto. Binnen en buiten.

Voor jarenlange bescherming en verzorging van uw auto is naast de High Speed Hooglansverzegeling het 'Long Term Dynamic Skin Program' ontwikkeld. Dit exclusieve 20 stappen programma kan worden uitgevoerd door onze hoogwaardige Premium Partners.

 

 

 

Bescherming tegen vuil

De speciale combinatie van wax en synthetische polymeer verbindingen verzegelt en beschermt het oppervlak. Het beschermt de lak tegen vroegtijdige veroudering en vertraagt het opnieuw vuil worden van de auto.

http://www.black-horse.ch/NL/images/schutzvordreck.png

 

 

 

Insectenbarriere

De speciale synthetisch polymeer micro-ingrediënten, verzegelen en beschermen alle oppervlakken. De unieke formule vermindert de hechting van resten van insecten. Het verwijderen van alle sporen van insecten lukt op verzegelde oppervlakken veel gemakkelijker dan op onverzorgde oppervlakken.

 

http://www.black-horse.ch/NL/images/schutzfuerinterieurundinterieur.png

 

Hoogglans voor chroom en lak

De speciale combinatie van wax en synthetische polymeer verbindingen zorgt voor spiegelglad verzegeld oppervlak met hoogglans. Lak en chroom oppervlakten herstellen en zorgen voor de look en feel van een nieuwe auto

http://www.black-horse.ch/NL/images/EdlenGlanzfuerChromundLack.png

 

 

Bescherming voor buiten en binnen

Het maakt niet uit of de oppervlakte van kunststof, glas, chroom of lak is. De speciale synthetische polymeer micro-ingrediënten, verzegelen en beschermen alle oppervlakten om uw auto niet alleen van een zo goed als nieuwe look en feel te voorzien, maar ook bij te dragen aan het behoud van de waarde van de auto. Niet vet.

 

http://www.black-horse.ch/NL/images/insektenbarierre.png

UV-Filter

Wax en speciale UV-beschermende polymeren fungeren als een zonnescherm voor de verf. Regelmatig gebruik van Black Horse beschermt en verzorgt de verf en voorkomt vergeling en verkleuring van de verf.

http://www.black-horse.ch/NL/images/uv.png

 

Waterafstotend

De combinatie van extreem hydrofobe polymeren en speciale waxen zorgt voor een spiegelgladde waterafstotende oppervlakte. Water glijdt beter van de auto af, waardoor de auto er beter uit ziet en langer zijn waarde behoudt en door beter zicht tijdens regenbuiten het zicht op de weg wordt vergroot.

http://www.black-horse.ch/NL/images/waterproof.png

 

 

 

merken

U bevindt zich hier: Home Black-Horse Uploader