modesta-banner

exclusivecarrepair

Exclusive Car Repair

Kiest u voor Sloot Auto Groep dan weet u zeker dat uw Super Car weer mooi wordt en blijft. 

Onze medewerkers herstellen de schade aan uw kostbare bezit en / of detailen het exterieur en interieur en maken uw Super Car weer als nieuw. 

Door onze jarenlange kennis met exclusieve auto's en het werken met kwaliteits producten is uw bolide in goede handen. Ons pand is voorzien op het ontvangen van deze prachtige auto's en dat maakt dat u hem met een goed gevoel achter kunt laten.

Wij mogen als vrije reparateur  en Focwa Eurogarant lid werken voor elke verzekeringsmaatschapij als u onverhoopt een ongeluk heeft gehad. Neemt u contact met ons op en wij regelen dat u bij ons terecht kunt.

Veel verzekeringsmaatschappijen vergoeden autoschade rechtstreeks aan ons als we met een acte van cessie werken  Het kan zijn dat u een klein eigen risico heeft bij autoschade herstel, dit heeft u echter ook bij de grote landelijke ketens waar u een nummer bent. De verzekeringsmaatschappij zal u naar een aangesloten grote keten sturen maar u bent altijd vrij om te kiezen waar u uw Super Car laat maken : het is immers uw bezit!

Kiest u voor service, gemak en kwaliteit dan bent u van harte welkom!

Op al onze reparaties zijn de FOCWA Eurogarant garanties en voorwaarden van toepassing. 

 


Subcategorieën

 • Autoschade Zundert
 • Exclusive Car Repair
 • Autoglas reparatie / vervanging

  Een sterretje wat verandert in een barst ,  het plotseling scheuren van de ruit door afkoeling van de airconditioning of een inbraak (poging) in uw auto. De kans op ruitbreuk kan uit verschillende oorzaken ontstaan.

  Indien mogelijk proberen wij uw voorruit altijd te herstellen met een reparatie (hars injectie) . Is dit niet mogelijk dan vervangen wij de ruit door een voorruit van dezelfde kwaliteit als een ruit die gemonteerd is door de fabrikant.

  Zij en achterruiten kunnen in geval van breuk alleen vervangen worden. Nadat wij uw auto glasvrij gestofzuigd hebben plaatsen wij de nieuwe ruit en binnen korte tijd bent u weer mobiel.  Indien de ruit niet snel leverbaar is of als u de auto niet kunt missen behoort het plaatsen van een noodruit tot de mogelijkheden.

  Veel verzekeringsmaatschappijen vergoeden ruit reparatie / vervanging al vanaf een WA Extra verzekering.  Het kan zijn dat u een klein eigen risico heeft bij vervanging. Dit heeft u echter ook bij de grote landelijke ketens. De verzekeringsmaatschappij zal u naar een grote keten sturen maar u bent altijd vrij om te kiezen waar u uw auto laat maken : het is immers uw auto! Kiest u voor service , gemak en kwaliteit dan bent u van harte welkom!

  Op al onze reparaties zijn de Focwa voorwaarden van toepassing en heeft u 4 jaar garantie.

 • Carrosserie bouw

merken

U bevindt zich hier: Home Sloot Auto Groep