modesta-banner

Overige delen

Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op die manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Vuil verdwijnt, kleur komt terug en kleine krasjes en beschadigingen worden minder zichtbaar.

Motorcompartiment

Geen plek aan de auto waar vet en smeer zo veel aanwezig zijn, als in het motor- compartiment. De FOCWA-specialist reinigt niet alleen het plaatwerk, maar maakt op uw verzoek ook de buitenzijde van de motor weer als nieuw.

Geurbehandeling

Sommige onaangename luchtjes (huisdieren, rook e.d.) kunnen hardnekkig zijn. Onze specialisten gaan ze te lijf met ionisatie apparatuur die zorgt voor een blijvend schone atmosfeer in de auto. Frisse geuren We kunnen desgewenst ook een frisse geur aanbrengen die uw auto geruime tijd heerlijk doet ruiken. Vanille, ocean, bos, leer..., het assortiment is groot.

Kleine reparaties Indien u dat wenst verzorgen wij tevens kleine reparaties. Parkeerschades, deukjes of putjes, beschadigingen van bekleding en dasboard, kapotte ruiten, lelijke velgen...,

we weten er raad mee

óf kennen de voordeligste weg naar de specialist.


merken

U bevindt zich hier: Home Sloot Auto Groep Exclusive Car Repair