modesta-banner

Auto Poetsen Zundert

Het adres voor autopoetsen en complete reconditionering! Of het nu even tussendoor het wassen of het stofzuigen van uw auto is of een teflon behandeling en het compleet showroom klaarmaken van uw auto; u kunt bij ons terecht.

Bij binnenkomst wordt elke auto nauwkeurig bekeken. In overleg met u wordt er een plan van aanpak gemaakt om tot het gewenste resultaat te komen.

Car cleaning:  uw auto professioneel gepoetst zonder siliconen!
 
Voor het behoud van uw auto is niet alleen het technisch onderhoud van belang, maar ook de lak heeft onderhoud nodig. Door allerlei invloeden van buitenaf (zoals bijvoorbeeld industriële vervuiling, vogelpoep en verontreinigde lucht) word uw lak ernstig aangetast. Met de juiste behandeling(en) en bescherming kunt u dit voorkomen.
Het valt echter niet mee om dat allemaal zelf te doen; auto's poetsen met de juiste professionele apparatuur is een vak apart! Maar u kunt uw auto wel veel gemakkelijker zelf bijhouden na een deskundige behandeling.
 
Uw schone, vakkundig gepoetste auto is weer een blikvanger. Als u de auto wilt verkopen boekt u zeker sneller resultaat en levert hij vaak meer op.
 

merken

U bevindt zich hier: Home Sloot Auto Groep Autopoetsen