modesta-banner

Exclusive Car Repair

exclusivecarrepair

Kiest u voor Sloot Auto Groep dan weet u zeker dat uw Super Car weer mooi wordt en blijft. 

Onze medewerkers herstellen de schade aan uw kostbare bezit en / of detailen het exterieur en interieur en maken uw Super Car weer als nieuw. 

Door onze jarenlange kennis met exclusieve auto's en het werken met kwaliteits producten is uw bolide in goede handen. Ons pand is voorzien op het ontvangen van deze prachtige auto's en dat maakt dat u hem met een goed gevoel achter kunt laten.

Wij mogen als vrije reparateur  en Focwa Eurogarant lid werken voor elke verzekeringsmaatschapij als u onverhoopt een ongeluk heeft gehad. Neemt u contact met ons op en wij regelen dat u bij ons terecht kunt.

Veel verzekeringsmaatschappijen vergoeden autoschade rechtstreeks aan ons als we met een acte van cessie werken  Het kan zijn dat u een klein eigen risico heeft bij autoschade herstel, dit heeft u echter ook bij de grote landelijke ketens waar u een nummer bent. De verzekeringsmaatschappij zal u naar een aangesloten grote keten sturen maar u bent altijd vrij om te kiezen waar u uw Super Car laat maken : het is immers uw bezit!

Kiest u voor service, gemak en kwaliteit dan bent u van harte welkom!

Op al onze reparaties zijn de FOCWA Eurogarant garanties en voorwaarden van toepassing. 

 

merken

U bevindt zich hier: Home Sloot Auto Groep Exclusive Car Repair