Haal en breng service

Voor u als klant hebben wij een haal en breng service. Met onze eigen vrachtwagen kunnen wij uw auto bij u ophalen als deze niet meer rijd baar is. Hier kunt u ons 24/7 voor bellen op: 076 5974530 tijdens openingstijden en na openingstijden op: 0031(0)622095116.

Als uitgebreide service voor onze zakelijke klanten is het mogelijk dat wij voor u inkoop en verkoop auto's transporteren door heel Nederland en België om ze bij ons te laten reconditioneren. Vraag ons naar de voorwaarden.

Zeer goede schadehersteller

Elke keer netjes te woord gestaan. Vooraf overleg over de werkzaamheden en de verwachten kosten. Indien de kosten afwijken word dit duidelijk en vooraf gecommuniceerd. Gemaakte afspraken worden altijd netjes nagekomen. Zeer service-gericht! Eerlijke en harde werkende mensen, die de klant en hen auto centraal hebben staan, wat mij betreft een topbedrijf!

Fam. van Aert

Uitstekende Service!

Uitstekende service! Auto is daar geweest voor Modesta coatings en ook setjes velgen laten coaten met Modesta. Ook voor spuitwerk de auto daar laten doen en keurig werk afgeleverd. Zeer klantvriendelijke medewerkers.

Fam. van Aert